Lytse Fedde (Sjaaltje) is overleden

Lytse Fedde
Lytse Fedde

Sjaaltje is op zaterdag 1 oktober overleden.

Lytse Fedde, nestnaam Sjaaltje, is op zaterdagavond 1 oktober overleden. Hij dronk de hele avond slecht en verzwakte snel. Zijn tongetje voelde helemaal koud. Ik heb geprobeerd om hem via de sonde te voeden maar helaas heeft hij melk in zijn longen gekregen omdat ik de sonde verkeerd heb ingebracht. Hoe vaak heb ik een maagsonde aangelegd? 100 keer? 200 keer? Nooit is het fout gegaan. Je merkt meteen dat je niet goed zit want dan gaat de pup hoesten en tegenstribbelen. Sjaaltje deed niets en dat heeft hij met de dood moeten bekopen. Ik heb me er vreselijk schuldig over gevoeld maar nu, 24 uur later, besef ik dat hij waarschijnlijk al iets gemankeerd moet hebben. Guusje heeft mooi afscheid genomen. De andere pups doen het gelukkig heel goed en met Guusje gaat het ook eindelijk goed. Ze heeft geen koorts meer en voedt en verzorgt de pups heel goed, beter dan bij het eerste nest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.