6e week pupjes Amber

Allemaal aan een lijntje
Bauke bevecht de paal
Bauke bij de waspaal
Bauke geniet van een pensstaafje
Bauke moet poepen

Die knappe Bauke!

Ik wilde de pups binnen halen maar eenmaal bij de deur draaide Bauke zich om en zocht een beschut plekje om te poepen. Helemaal beschut was het niet want Mette moest wel even kijken wat haar broer produceerde.

Bauke op onderzoek
Daar komt Noukie
Een poging om een familiekiekje te maken
Het gezinnetje compleet
Lekker, vindt Mette
Mette klautert
Mette, slim hondje
Noukie is helemaal van de wereld
Prachtig hondje, Mette
Piet in stand
Water uit de fontein
Weegmomentje!

Ach wat gebeurt er toch veel in het puppenleven!
We zijn met alle eigenaren en met Piet, Haakon en hun baasje Hans naar het park geweest. Dat was leuk! We doen ons stinkende best om de pupjes zindelijk te krijgen en dat lukt heel aardig! Ze lopen zelf al naar de schuifpui om naar buiten te gaan. Jammer genoeg missen wij het af en toe:-(

Het water staat niet meer in de ren. Ze drinken uit de waterfontein die af en toe aangezet wordt. Het is prachtig om te zien dat ze met hun pootje tegen de fontein aan duwen om ons te laten weten dat we hem aan moeten zetten. Ze krijgen elke keer als we ze uitlaten, elke anderhalf à twee uur, de mogelijkheid om te drinken. Ze weten het precies!

Inmiddels is de werpkist verruild voor een grote bench waarin ze slapen. Vanmorgen waren ze helemaal droog! We hebben ze om 23.30 uur uitgelaten en vanochtend om 7.00 uur. Super!

Komende weken gaan we door met socialiseren om ze klaar te stomen voor het nieuwe avontuur en hopelijk een heel mooi, lang en gezond leven!

Een week vol belevenissen is weer samengevat in een paar minuten...
Jammer hè dat je dit niet echt live mee maakt;-)
Het is ploeteren voor ons maar wel heel erg leuk! We genieten volop!